Komodity a spready: Jaroslav +231.000 Kč za měsíc

Tyto články píšu rád – o tom, jak se daří studentům. Je to takové potvrzení, že trading funguje. Kdo si to „odmaká“, tomu trhy nadělí.

Jarda Š. poslal tento screen a komentářem, že vydělal +22% ZA MĚSÍC. Jarda obchoduje delší dobu, má zkušenosti, a také už má solidní účet.
Jeho zisk za měsíc je v korunovém vyjádření parádních +231.000 Kč:

Živé obchody v KSET jako inspirace

Vybírám sem komunikaci, kterou k tomuto výsledku s Jardou vedl kolega Martin Kopáček. Jarda uvedl, že obchody, které vytváříme s Vaškem Pechem v KSETu, bere už jako inspiraci:

Je fajn, že KSET obchody fungují a že vyděláváme společně s vámi. Tady máte ostatně soubor uživatelských feedbacků, které jsme s Vaškem Pechem za dobu vydávání KSETu nasbírali.

Živé obchody : Když už víte, co jsou komodity a komoditní spready

Peníze jdou k tomu, kdo maká. Je fajn být součástí největší komoditní a spreadové komunity v České republice a na Slovensku.

Jardovi a dalším kolegům se členství KSETu vyplácí. Máte příležitost vydělávat peníze s námi – každé pondělí v KSETu děláme s Václavem video s rozborem aktuálních příležitostí a během týdne vám posíláme vstupy, úpravy a výstupy.

Vstup do naší party je zde, od pondělí jdeme společně vydělávat další peníze. Buďte u toho.

Naprostý nováček? Startujte zde k pořádnému balíku

Pokud jsou pro vás komodity velká neznámá, začněte Vaškovým kurzem Komodity Basic zde.

Pokud netušíte, co jsou komoditní spready, pak je vám k dispozici můj Spreadový kurz Basic zde.

Léto je báječný čas začít vydělávat pořádné peníze 🙂
Máte to přímo před sebou.

Roman Horký
Podnikatelem je od roku 1992 do současnosti. Koníčky: Silniční i MTB cyklistika a obchodování komoditních spreadů na burze. První kontakty s kapitálovým trhem získal Roman Horký v roce 1990 přes otevřené podílové fondy bank a finančních institucí. Roman získával zkušenosti s obchodováním na pražské burze, posléze přesedlal na burzy v USA. Dlouhodobě se zabývá studiem kapitálových trhů. Za investiční a traderský vzor Roman považuje amerického komoditního obchodníka Larryho Williamse. Roman Horký se specializuje na komoditní spready, které obchoduje šestým rokem. Je zastáncem učení praxí a propagátorem jednoduchých postupů. Doplňkově obchoduje opce na komoditní futures, samotné komoditní futures. Obchoduje také opce na volatilitu. Dlouhodobé obchody, z části i investice, realizuje také na akciích - zde preferuje především dividendové akcie.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.