Sport, krásné ženy a kukuřice

Většina traderů časem dospěje do bodu, kdy začínáme víc dávat než hromadit. Prostě máme „dost“, a tak uděláme radost jiným.

Proto jsem podpořil aktivity olympijské medailistky, mistryně světa Gabriely Soukalové, která se věnuje mimo jiné i aktivní pomoci sportovnímu dorostu. Sponzoring jsme probrali v restauraci Next Door Imperial Zdeňka Pohlreicha.

Byl to příjemný večer, a měli jsme si o čem povídat. Gabriela se chystala na roli maminky, já jsem čerstvý dědeček, oba máme rádi cestování a psy. A došlo i na šachy, které se Gabriela chce učit hrát. Čtyři hodiny u večeře uplynuly jako voda.

Kde na to bereš?

Pro Gabrieliny aktivity jsem připravil 55.000 korun.
Na pokrytí stačil jediný obchod na kukuřici, který vychází z postupů které si předáváme v aktuálním bezplatném komoditním kurzu. Tento kurz můžete sledovat zdarma zde.

Krásné ženy, jachty, vlk z Wall Street

Podpořit charitativní projekty mi přijde smysluplnější, než sjíždět život ve stylu Vlka z Wall Street. Netoužím po jachtách, ani po divokém životě. Mám rád klid, pohodu a volnost, kterou mi trading dopřává.

Jak tomuto životu dojdeme, to si ukazujeme v bezplatném komoditním kurzu. Podívejte se na dnešní, v pořadí již čtvrtou lekci, kde rozebíráme téma „Růst, pokles, stagnace? 200.000 Kč nebo 1.600 korun zisku?“

Ať se vám plní sny, a pamatujte: Kdo hodně dostává, může hodně dávat.

Václav Pech
Jako vysokoškolský pedagog jsem získal Ph.D. v oboru teorie řízení a krizového managementu. Na trzích se s vlastními penězi, či jako správce, pohybuji více než deset let. Většinu tohoto času také profesně. Studoval u mnoha profesionálů, mimo jiných i u Larryho Williamse, který patří dnes mezi tradingové legendy. Investice a burza jsou mým koníčkem i profesí - Jsem také investičním analytikem společnosti Broker Trust.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.