Může být riziko NULA ?

Martin Kopáček opceMůžete si zřídit restauraci bez investice? Můžete se vyučit řemeslu a mít díky tomu zaručené zakázky? Můžete si vyzkoušet mezinárodní obchod bez investic?

Moje zkušenosti říkají, že nikoliv. Vždy budete muset investovat kapitál. Hospoda se sama nepostaví a nevybaví, zásoby se nepořídí zdarma. Kuchař bude něco stát…  Po vyučení budete čelit konkurenci nebo třeba strojové velkovýrobě v Číně. V mezinárodním obchodu budete muset najímat lidi, sklady.

Pro mne je proto burza místem, kde je paradoxně malé riziko. Anebo zcela nulové. Jak je to možné? Jak lze vybudovat byznys, který si můžete dokonce vyzkoušet „nanečisto“ a zcela bez peněz? Ano, to jsem našel jedině v burzovním obchodování. Příklad? Obchody si zkoušejte na demu, dokud nebudete dosahovat zisku. Pak to prostě přehodíte „na živý“ účet.

Můžete provozovat hospodu, kadeřnický salon „na zkoušku“?

Bez investic, bez rizika? Určitě nikoliv. Ale trading, čili burzovní obchodování, si vyzkoušet můžete.

A co potom při živém obchodování? Přátelé, do začátku vám bude stačit rozhodně méně peněz, než třeba na zařízení truhlářské dílny. A riziko? Uvidíte, že může být v řádu pár tisíc korun. Když si otevřete krámek s ovocem, budete zaručeně riskovat daleko víc…

Takže: Je burza riziková? Jak to udělat, abychom neriskovali vůbec nic? Jaké obchody si vybírat, aby bylo malé riziko s vysokým potenciálem zisku? O tom všem si budeme povídat na live webináři, který bude ve čtvrtek 28.4. od 20:00 hodin.

Nezmeškejte, protože to půjde jen do půlnoci!

Ale POZOR, pouze na tomto živém vysílání se dozvíte jednu horkou novinku – a pouze do čtvrteční půlnoci ji budete moci využít.

Elena Lindišová představí něco, co „oficiálně“ uvolní pro veřejnost až 4.května – ale vy nyní ve čtvrtek buďte při live vysílání, protože budete moci do pomyslného „pytle zlata“ sáhnout hlouběji, než ostatní!

Chcete byznys s malým rizikem? Chcete byznys, kde můžete začít ZCELA bez rizika? Chcete byznys, co kterého vám bude stačit méně, než byste potřebovali na rozjezd stánku s kebabem? Ok, dozvíte se na webináři ve čtvrtek 28.4.

Chcete byznys, kde není konkurence? Kde nemusíte vymýšlet žádné „produkty“ a klepat se strachy, že vám to konkurence vyfoukne? Chcete byznys, kde není potřeba ani zboží, ani sklady? Kde není fakturace ani reklama? Kde nejsou žádní odběratelé ani dodavatelé? Fajn, vítejte na burze 🙂

Na viděnou ve čtvrtek ve 20:00 hodin!

Martin

20160428 screen

 

 

Martin Kopáček
Obchodováním na burze se zabývám od roku 2005. Specializuji se na výpisy opcí na akcie a na indexové ETF. Preferuji časově nenáročné strategie s vysokou pravděpodobností úspěchu.Důraz kladu na pochopení trhu, na fundamenty. Preferované opční strategie: naked put, put spread, Iron condor, strangle, covered call. Oblíbené podklady pro opční obchody: SPY, TNA, akcie z S+P indexu Styl: vypisování opcí a opčních strategií, příjmové (kreditní) strategie, vyhodnocení fundamentu a volatility. Od roku 2010 realizuji individuální tradingové konzultace pro zájemce o obchodování opcí.
Komentáře